Categories ,

PIM

Descrierea companiei
PIM este o companie cu vechime în domeniul serviciilor tipografice ce a luat ființă în anul 1993 ajungând astăzi la 5 mari centre de imprimare în Iași, fiind în topul companiilor de profil de acest tip din România.

Descrierea brandului
Brandul beneficiază de o notorietate foarte bună în rândul consumatorilor și implicit în rândul populației fiind asociat clar cu domeniul de activitate al companiei. Compania este percepută de public, ca fiind prietenoasă, și oferind servicii de înaltă calitate și prețuri accesibile.

 

banda-pim
1

Simbolistică

Identitatea vizuală se inspiră din procesul de printare al unei coli de hârtie făcând posibilă cu ajutorul rolelor, trecerea ei prin tot procesul de imprimare ce se desfășoară în interiorul unei mașinării.
Întreaga comunicare transmite acum ideea de companie ce se învârte în jurul clientului fiind pregătită să ofere tot ce este mai bun, ca și atunci când rola se învărte în jurul unei foi fiind pregătită să o treacă prin cât mai multe procese pentru a oferi un produs de calitate înaltă.

2

Dinamica, precizia și seriozitatea cu care se livrează serviciile specifice sunt surprinse cu ajutorul culorilor, fonturilor, dar și prin designe-ului curat și bine organizat.

3
4
5
Share