Categories ,

FAVORIT

  • Client

    FAVORIT

  • Servicii

    Identitate de Brand, Concept Grafic

FAVORÍT, -Ă, favoriți, -te, adj.s. m.s. f. I. Adj. Care este preferat de cineva, pe care cineva îl place mai mult. Mâncare favorită. II. S. m. și f. 1. Persoană iubită sau prețuită cu predilecție de cineva. ♦ Spec. Persoană care se bucură de protecția unui suveran sau a unui om influent (și care trage profituri de pe urma acestei situații). ♦ Spec. (La f.) Amantă a unui monarh, a unui nobil etc. 2. Participant la o competiție, la un concurs, considerat cu cele mai mari șanse de reușită. III. S. m. (Mai ales la pl.) Păr lăsat să crească de o parte și de alta a obrazului unui bărbat. [Pl. și: (III, n.favorite] – Din fr. favori, -ite, it.favorito, (III) și rus. favorit.

sursa: DEX ’09 (2009)


Identitate

Principalul ajutor în realizarea identității vizuale ne-a fost DEX-ul limbii române pe baza căruia am conturat toată identitatea vizuală. Forma și linia stilistică sunt elementele care confirmă că însușirile vizuale ale brandului sunt și cele ale numelui de brand, în toate înțelesurile sale.

Un alt element de impact pentru un salon de acest tip este oglinda, așa că în spatele logo-ului se găsește oglindirea primei și a ultimei litere din numele de brand.

Și cum desfășurarea activității ar fi practic imposibilă fără foarfece, în stilizarea identității vizuale putem regăsi și acest element cu adevărat vital.

Share